Članice Saveta za sprovođenje mira osudile korake Skupštine RS, Rusija odbila da se priduži izjavi

Izvor: Danas, 31.Jul.2021, 22:14

Članice Saveta za sprovođenje mira osudile korake Skupštine RS, Rusija odbila da se priduži izjavi

Ambasadori Upravnog odbora Saveta za sprovođenje mira najoštrije su osudili, bez saglasnosti Rusije, kako se navodi, eskalaciju tenzija koje dolaze od nekih političkih lidera kao odgovor na nedavnu izmenu Krivičnog zakona. Takođe osuđuju i korake koje je preduzela Narodna skupština Republike Srpske, a koji bi narušili stabilnost i omeli efikasan rad organa vlasti. Ambasada Ruske Federacije u BiH saopštila da je odbila da se pridruži izjavi.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ambasada Rusije: Insistiramo na bezuslovnom gašenju kancelarije Visokog predstavnika

Izvor: Vostok.rs, 01.Avg.2021, 07:46

Ambasada Ruske Federacije u Bosni i Hercegovini u svom saopštenju navodi da je odbila da se pridruži izjavi ambasadora Upravnog odbora Saveta za provođenje Mirovnog sporazuma u BiH, navodeći za to šest razloga. Ambasadori Upravnog odbora Saveta za provođenje mira (Rusija se nije složila sa...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.