Поклањамо вам специјални дрес Војводине који обележава 110 година постојања клуба! (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Okt.2023, 14:00

Поклањамо вам специјални дрес Војводине који обележава 110 година постојања клуба! (ФОТО)

У сарадњи са ФК Војводина, портал „Градске инфо“ поклониће једном срећном добитнику плави Вошин дрес, са мотивима који обележавају 110 година клуба. Као што је познато, стадион „Карађорђе“ у 2024. години „слави“ свој стоти рођендан, док ће ФК Војводина обележити 110 година >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << постојања.
Управо су ови значајни симболи у богатој историји „старе даме“ били мотиви за дизајн нове гарнитуре дресова, а плави дрес обележен је и посебним принтом.
У питању је шара саткана од имена и презимена свих играча који су одиграли 110 и више утакмица у дресу наше Војводине, међу којима се налазе многа славна имена из прошлости клуба, али и неки од тренутних првотимаца, а то су Малбашић и Зукић.
Дрес краси и мотив јубиларног логотипа клуба на предњој страни, посвећен 110-годишњици ФК Војводина.
Фото: ФК Војводина Да освојите овај дрес, потребно је да запратите Инстаграм странице @gradskeinfo и @fkvojvodina и да у коментару тагујете једну особу. Срећно!
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Градске инфо | Gradske info (@gradskeinfo)


Rukometaši Vojvodine pobedom otvorili sezonu u Evropi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Поклањамо вам специјални дрес Војводине који обележава 110 година постојања клуба! (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.