Петковић: Ухапшена тројица чланова Куртијеве специјалне полиције

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2023, 16:35

Петковић: Ухапшена тројица чланова Куртијеве специјалне полиције

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је данасда је у реону села Гњиица у општини Рашка антитерористичка јединица Српске Жандармерије лоцирала и ухапсила тројицу припадника специјалне полиције тзв. Косова, Р.З. Б.С. и М.Ш. који су били до зуба наоружани. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Јадранка Илић „Ова терористичка банда је ухапшена данас у 12.38 мин дубоко на територији централне Србије. Желим да напоменем да припадници наше полиције ногом нису крочили на територију КиМ и нису прекршили ни резолуцију 1244 нити војнотехнички споразум јер нису прешли административну линију“, рекао је Петковић на ванредној конференцији за медије.
Додао је да су међународне споразуме прекршили припадници косовске полиције које је Петковић назвао терористима.
„Ми смо апсолутно спремни да понудимо све доказе и позивамо, ако је потребно, да се отвори међународна истрага, да чак и Американци и Британци доставе снимке сателита да се јасно види оно о чему говоримо да Српска полиција није ни милиметра прешла преко административне линије“, рекао је Петковић.
Milićević u ime predsednika Vučića na sahrani Berluskonija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петковић: Ухапшена тројица чланова Куртијеве специјалне полиције се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.