Петковић: Уместо што му се причињава руља боље да опозове специјалце

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 13:37

Петковић: Уместо што му се причињава руља боље да опозове специјалце

Директор канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је данас премијеру привремених приштинских инситуција Аљбину Куртију да је уместо што му се од српских лекара, радника општина, студената испред српских објеката причињава „бесна руља“ боље да опозове своје >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „лажне градоначелнике и бесне специјалце који пуцају Србима у леђа“. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић „Док се од српских лекара, радника општина, студената испред српских објеката Куртију причињава ‘бесна руља’, биће да му је Србија од 250 метара помутила разум! Боље да опозове своје лажне градоначелнике и бесне специјалце који пуцају Србима у леђа јер су они извор свих проблема“, написао је Петковић на свом Твитер профилу.
Курти је раније данас на форуму „Глобосек 2023“ у Братислави рекао да је за решење тензија на северу КиМ потребно да се „руља врати у Србију или у затвор на Косову“, а онда да се смањи број полицајаца у зградама општина.
У општинским зградама у три општине на северу КиМ и даље су припадници тзв. косовске и специјалне полциије.
Кфор је појачао своје снаге у све четири општине на северу КиМ, а припадници Кфора су и на проилазима сва четири града на северу покрајине.
Kurti: Za rešenje tenzija na severu KiM prvo treba da se povuku ljudi sa ulica

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петковић: Уместо што му се причињава руља боље да опозове специјалце се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.