Песков потврдио учешће сина у Специјалној војној операцији, не наводећи детаље

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 17:11

Песков потврдио учешће сина у Специјалној војној операцији, не наводећи детаље

Портпарол руског Председништва Дмитриј Песков потврдио је данас да је његов најстарији син учествовао у специјалној операцији у Украјини. Фото: WikimediaComonns/Kremlin.ru „Он је својевремено служио у Оружаним снагама, у ствари, испунио је своју уставну дужност. Он је донео такву одлуку, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пунолетан је… Да, учествовао је у специјалној војној операцији. Не бих волео да кажем више, нема никакве везе са мојим радом“, рекао је Песков, преноси РИА новости.
Оснивач групе Вагнер Јевгениј Пригожин рекао је раније да је син Пескова служио у тој групи као обичан артиљерац.
Према његовим речима, радио је „од позива до позива, показујући храброст и херојство“.
Peskov: Rusija će održati paradu na Dan pobede 9. maja na Crvenom trgu u Moskvi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Песков потврдио учешће сина у Специјалној војној операцији, не наводећи детаље се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.