Izvor: Svet plus, 08.Apr.2024, 12:38

Farbanje Vaskršnjih jaja u crvenu boju! Osigurajte da boja uspe (RECEPT)

Farbanje Vaskršnjih jaja u crvenu boju je važna tradicija, zato osigurajte da vam boja uspe! Postoji trik za dobijanje zagasito crvene boje!
Kažu da se farbanje jaja započinje upravo crvenom bojom, neki ih farbaju na Veliki četvrtak, drugi na Veliki petak. Mada se veruje kako na Veliki petak ništa ne treba da vri na šporetu, mnoge domaćice to zanemaruju jer veruju da je to ipak predugačak period da jaja stoje i naravno jesu u pravu. Vi svakako ofarbana jaja nemojte držati kao dekoraciju na stolu već ih stavite u frižider i izvadite po potrebi.
Imamo poseban trik kako bi se osigurali da postignete duboku, zagasito crvenu boju koju vidite ovde na snimku, svaki put izlaze savršeno. Uverićete se...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.