Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena nova obdukcija Davidovog tijela

BANJALUKA - U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske danas je, na zahtjev roditelja, izvršena ponovna obdukcija tijela Davida Dragičevića (21), a koje je pronađeno u subotu u koritu rijeke Vrbas, potvrđeno je "Nezavisnim".

"Obdukciju je izvršio prof. dr Ivica Milosavljević, specijalista sudske medicine, koji je iz Beograda došao na poziv Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS, a u saradnji sa Ministarstvom odbrane Srbije i Vojno medicinskom akademijom (VMA) iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Beograda. Uzeti su dodatni uzorci za analizu, a obdukcioni nalaz će biti dostavljen porodici Davida Dragičevića", saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS.

Kako dodaju, Milosavljević je načelnik Odjeljenja za sudsku medicinu Instituta za patologiju i sudsku medicinu VMA iz Beograda sa dugogodišnjim iskustvom i predsjednik Vrhovnog suda časti Lekarske komore Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FBI ISTRAŽUJE SMRT MLADOG BANJALUČANINA Završena nova obdukcija tijela, nalaz će biti dostavljen porodici Dragičević

Izvor: Blic, 28.Mar.2018

U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske danas je ponovno je obavljena obdukcija tijela Davida Dragičevića, a obdukcioni nalaz će biti dostavljen porodici, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Srpske.

Nastavak na Blic...

Izvještaj o Dragičevićevoj smrti dostavljen Okružnom tužilaštvu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2018, 11:39

BANJALUKA - Banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu danas je dostavljen izvještaj Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske o smrti Davida Dragičevića (21) iz Banjaluke...Uz izvještaj su dostavljeni i svi dokazi koji su prikupljeni u toku rasvjetljavanja okolnosti smrti, saopštio je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.