Zbog iznude uhapšen brat Seke Aleksić!

Izvor: Svet plus, 12.Jun.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog iznude uhapšen brat Seke Aleksić!

Zbog iznude uhapšen brat pevačice Seke Aleksić! Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su Nedžada Ramića (1978), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda. Sumnja se da je on, u više navrata, dolazio u jednu uslužnu radnju u Staroj Pazovi i od vlasnika, uz pretnje, zahtevao isplatu 2.000 evra.

Prilikom hapšenja, kod osumnjičenog je pronađena novčanica od 500 evra. Po nalogu nadležnog tužioca, Nedžadu ramiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Inače, Nedžad je brat popularne pevačice Seke Aleksić.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

IZVRŠIO KRIVIČNO DELO: Uhapšen brat Seke Aleksić?

Izvor: Story, 12.Jun.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su N.R. (1978), inače brata pevačice Seke Aleksić, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda. Sumnja se da je on, u više navrata, dolazio u jednu uslužnu radnju u Staroj Pazovi i od vlasnika, uz pretnje,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.