Mia Borisavljević se skinula međ Tunišanima!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mia Borisavljević se skinula međ Tunišanima!

Mia odmara se u luksuznom letovalištu Sus

Zakasnelo letovanje.

Mia Borisavljević odmara se u Tunisu. Pevačica je sumorno vreme u Srbiji zamenila suncem i prelepim peščanim plažama letovališta Sus. Pravo iz Kine, gde je posetila rođenu sestru Ivu, Mia je svoje zgodno telo otkrila među Tunišanima i turistima iz celog sveta.

- Odmor bez sunca i mora za mene nije odmor. Zbog toga sam posle Kine otišla u Tunis. Kraj oktobra je u Tunisu fenomenalan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nema gužve i klima je umerena. Ostajem sedam dana u hotelu „Muvenpik rizort end spa“. Uživam u masažama i svim uslugama u spa centru, koji je fenomenalan. Sigurna sam da ću se dobro odmoriti. Živela Afrika - kaže Mia.

Po povratku u Beograd pevačicu čekaju brojne obaveze. Izlazi joj novi album koji će promovisati narednih me­se­ci.

(S. A. R.)

zoom

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mia Borisavljević se skinula međ Tunišanima!

Izvor: Poznati.info, 26.Okt.2012

Mia odmara se u luksuznom letovalištu Sus..Zakasnelo letovanje...Mia Borisavljević odmara se u Tunisu. Pevačica je sumorno vreme u Srbiji zamenila suncem i prelepim peščanim plažama letovališta Sus. Pravo iz Kine, gde je posetila rođenu sestru Ivu, Mia je svoje zgodno telo otkrila među Tunišanima...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.