Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2019, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVALA ME JE U 6 UJUTRU I VIKALA: Majka Nadežde Biljić OČAJNA zbog NASILJA koje je pretrpela NJENA ĆERKA!

Nadežda Biljić krvnički je pretučena od emotivnog partnera Tome Panića i trenutno se nalazi u Urgentnom centru. Sve se dogodilo nakon sinoćnog izlaska, u stanu koji je iznajmila i gde su živeli zajedno. Njena porodica ponovo preživljava dramu, a mama Slavica je ekskluzivno za alo.rs otkrila kako je došlo do incidenta. – Unakazio joj je The post ZVALA ME JE U 6 UJUTRU I VIKALA: Majka Nadežde Biljić OČAJNA zbog NASILJA koje je pretrpela NJENA ĆERKA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Otac joj oduzima dete?! Miljana se oglasila povodom nove drame u porodici Kulić!

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2019, 00:06

Porodica Kulić, po svemu sudeći, živi rijaliti i kada se ne nalazi pred kamerama. Podsetimo, u toku protekle nedelje je Miljana prijavila oca Sinišu za fizičko i psihičko uznemiravanje, u strahu da ne naudi njenom sinu Željku, da bi naposletku zakopali ratne sekire i izgladili porodične odnose....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.