Vesna Trivalić: Jedva čekam da se vratim glumi

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 02:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Trivalić: Jedva čekam da se vratim glumi

- Iako je prošlo mnogo godina, serija je u meni ostala pod poglavljem „nedovršen posao”. Sudeći po tome kako su moje kolege primile vest o snimanju nastavka, dobila sam potvrdu da to što sam mislila sve ove godine nije posledica mojih divnih uspomena sa snimanja već činjenica. I ja sam radoznala da vidim gde će autorski tim Srbljanović-Radović odvesti ovu porodicu nakon 18 godina, a ne sumnjam da će rezultat biti dobra zabava i smeh – rekla je Vesna i dodala da će se posebno pripremiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << za ulogu.

- Uskoro počinju posebne pripreme za susret i saradnju sa Bermudskim trouglom: Milan Gutović-Bogdan Diklić-Zoran Cvijanović, koji su me svojim magičnim i oštrim humorom izbacivali iz koloseka i to uvek u kadru. Ne mogu da se setim primera da je u istoriji naše televizije ikada rađen nastavak neke serije sa istom ekipom nakon skoro dve decenije. To je vest koja me je obradovala i uznemirila, a naročito mi blagonaklone, duhovite i nežne poruke publike koje dobijam čine mnogo lakšim i lepšim povratak profesiji, koja je takođe godinama iza mene. Vrlo dirljivo, verujte – rekla je Trivalićeva.

Pogledajte Vesnu Trivalić u ulozi  Cakane:

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Trivalić: Jedva čekam da se vratim glumi

Izvor: Press, 11.Jun.2012, 23:47

Glumica Vesna Trivalić, koja će posle 18 godina igrati u nastavku serije „Otvorena vrata", kaže da joj povratak glumi izuzetno prija

Nastavak na Press...

Vesna Trivalić o povratku Cakane: Vrlo je dirljivo, verujte

Izvor: S media, 12.Jun.2012

Otkako je Bojana Maljević rekla kako će se snimati nastavak "Otvorenih vrata", fanovi serije su "poludeli". A kada je Vesna trivalić potvrdila da će glumiti Cakanu 18 godina kasnije, nastala je prava euforija. Talentovana glumica ne krije da je uzbuđena uprkos velikoj vremenskoj distanci.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.