Veljko Kuzmančević poručio Verici: Prodaću zemlju da ti kupim dve lađe!

Izvor: Blic, 13.Feb.2014, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Kuzmančević poručio Verici: Prodaću zemlju da ti kupim dve lađe!

Kreatorka Verica Rakočević Kuzmančević i njen suprug Veljko iskoristili su sunačno februarsko vreme kako bi na reci oživeli uspomene sa venčanja.

U razgovoru sa ekipom "Ekskluziva" Verica je rekla kako imaju u planu da kupe čamac i da plove.

- Prodaću dulum zemlje i uzećemo dve ovakve lađe - rekao je kroz šalu Kuzmančević dok su se vozili beogradskim rekama.

Kreatorka se pohvalila kako joj suprug priređuje iznenađenja, pa je tako za doček >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nove godine stavio povez preko njenih očiju kako ne bi videla šta joj je priredio, a zatim.. Kada je otvorila oči, videla je vatromet koji je organizovan posebno za nju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljko Kuzmančević poručio Verici: Prodaću zemlju da ti kupim dve lađe!

Izvor: Dzungla.org, 13.Feb.2014

Kreatorka Verica Rakočević Kuzmančević i njen suprug Veljko iskoristili su sunačno februarsko vreme kako bi na reci oživeli uspomene sa venčanja. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.