Ubica devojke na Limanu u bekstvu!

Izvor: Novine novosadske, 13.Nov.2012, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica devojke na Limanu u bekstvu!

ubistvo devojke V.C. u fruskogorskoj uliciOsumnjičeni za brutalno ubistvo devojke na Limanu, čije je beživotno isprebijano telo sinoć pronađeno u Fruškogorskoj ulici broj 6,  nalazi se u bekstvu. Kako saznaju Novine novosadske, policija intenzivno traga za Darijanom M. (1987) koji se sumnjiči da je brutalno pretukao 25-godišnju Vladislavu Č. usmrtivši je, a policiji je i od ranije poznat zbog upletenosti u kriminalne radnje s narkoticima. Još uvek nije poznat tačan motiv ovog svirepog ubistva, dok novosadska policija radi na utvrđivanju njegovog kretanja. Na telu Vladislave Č. vidljivi su nasilnički tragovi udaraca u predelu grudnog koša i glave, a trenutno se vrši  obdukcija kako bi se utvrdilo tačno vreme smrti.    
Prema informacijama koje smo dobili od dobro upućenih policijskih izvora, inspektori novosadske kriminalističke policije sinoć su na dojavu da postoji mogućnost  da se u Fruškogorskoj ulici desio zločin provalili u stan u Fruškogorskoj, gde su pronašli nago beživotno telo 25-godišnje devojke. Istražni postupak je u toku, a gotovo neverovatno je da niko od komšija nije prijavio nikakvo neobično ili nasilno ponašanje neposredno pre intervencije policije. Istovremeno, malo posle otkrivanja leša, mlađi muškarac se bacio sa petog sprata jedne od zgrada u Ulici Maksima Gorkog. Mediji su dovodili u vezu ova dva događaja juče poslepodne međutim, kako saznajemo, ti slučajevi nemaju nikakve veze jer je policija brzom istragom došla do tragova koji ukazuju osnovano da je počinilac ubistva odbegli Darijan M.
Prema nezvaničnim informacijama, Vladislava Č. se bavila fotomodelingom.
S. Nikić

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena mrtva devojka u Novom Sadu

Izvor: Blic, 13.Nov.2012

U stanu na 12. spratu u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu, policija je večeras pronašla beživotno telo 25-godišnje A. Č, izjavio je Tanjugu istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić...-Na telu su vidljive brojne povrede, a dokazi sa lica mesta ukazuju da se ubistvo dogodilo tokom...

Nastavak na Blic...

Devojka pretučena na smrt

Izvor: RTS, 13.Nov.2012

U stanu u novosadskoj Fruškogorskoj ulici pronađeno beživotno telo devojke. Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije, ali brojne povrede ukazuju da je na smrt pretučena. Policija traga za Darijanom Musićem, zbog sumnje da je počinio ubistvo...Beživotno telo Vladislave Č. (25) ponađeno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.