TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Okanović 1.000 evra poklonio autističnoj deci za ekskurziju!

Izvor: Kurir, 02.Nov.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Okanović 1.000 evra poklonio autističnoj deci za ekskurziju!

Pobednik četvrte epizode šou Tvoje Lice zvuči poznato je Nenad Okanović. On je odlučio da prosledi ček od 1000 evra jednom Udruženju, tačnije deci sa autizmom za njihovu ekskurziju

Omiljeni šou program "Tvoje lice zvuči poznato“ iz nedelje u nedelju sve je uzbudljiviji!

Pobednik četvrte epizode šou "Tvoje Lice zvuči poznato" je Nenad Okanović. On je odlučio da prosledi

ček od 1000 evra jednom Udruženju, tačnije deci sa autizmom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za njihovu ekskurziju.

Da se smejete do suza, zabavite, ali i naježite koliko su realne imitacije pobrinuće se i ove nedelje deset veličanstvenih takmičara, kao i sjajn tim koji stoji iza ovog šou programa. Četvrta epizoda vodi nas na svetsku scenu, vraća nas u neka dobra stara vremena i obećava veče dobre zabave za celu porodicu.

Takmičari su se ozbiljno potrudili da imitiacije dovedu do savršenstva, maske su spremne, scenografija blista, dobro poznat žiri, među kojim se kao gostujući sudija našao Tonči Huljić, je zauzeo svoje pozicije, tako da Marija i Bojan mogu da otvore još jednu spektakularnu epizodu.

Zvonko Pantović Čipi, Ivan Jevtović, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Bane Mojićević, Dragan Kojić Keba, Tanja Savić, Neda Ukraden, Elena Risteska, Nenad Okanović - ovo su imena VIP imitatora spektakularanog muzičkog šoua!

ŠOU UŽIVO MOŽETE PRATITI OVDE.

23.58 - Pobednik četvrte epizode šou Tvoje Lice zvuči poznato je Nenad Okanović. On je odlučio da prosledi

ček od 1000 evra jednom Udruženju, tačnije deci sa autizmom za njihovu ekskurziju.

23.53 - Ovako su glasali ostali takmičari:

Elena – 5 poena Jeleni G.

Bane – 5 poena Okanoviću

Katarina – 5 poena Ivanu

Jelena – 5 poena Okanoviću

Neda – 5 poena Tanji

Ivan – 5 poena Okanoviću

Tanja – 5 poena Katarini

Okanović – 5 poena Čipiju

Keba – 5 poena Okanoviću

Čipi – 5 poena Okanoviću

23.44 - Glasanje

Tonči Huljić

Za Ivana i Đuru – 1 poen. "To iz čiste ljubomore zato što su oni simpatični,a ja nisam", rekao je, dok je Mariji dao 13 bodova. Čipi – 2 poena, Okanović – 3 poena, Bane – 4 poena, Elena – 5 poena, Tanja – 6 poena, Ivan – 7 poena, Jelena G – 8 poena, Katarina – 9 poena, Keba– 10 poena, Neda – 12 poena.

Ivan Ivanović

Čipi – 2 poena, Jelena G– 3 poena, Okanović – 4 poena, Tanja – 5 poena, Bane – 6 poena, Ivan – 7 poena, Elena – 8 poena, Neda – 9 poena, Katarina – 10 poena, Keba – 12 poena.

Đuro

Tanja – 2 poena, Čipi – 3 poena, Bane – 4 poena, Jelena G – 5 poena, Ivan – 6 poena, Okanović – 7 poena, Elena – 8 poena, Keba – 9 poena, Katarina – 10 poena, Neda – 12 poena.

Marija Mihajlović

Čipi – 2 poena, Neda – 3 poena, Bane – 4 poena, Elena – 5 poena, Keba – 6 poena, Ivan – 7 poena, Katarina – 8 poena, Okanović– 9 poena, Tanja – 10 poena, Jelena G– 12 poena.

23.25 - Posle sjajnih imitacija Tonči Huljić je otpevao svoj novi hit, a onda je usledilo iznenađenje. Srećan

rođendan Ivanu Ivanoviću poželela je cela ekipa TLZP-a uz rođendansku pesmu i tortu. Posle čestitki

usledilo je glasanje.

23.07 - Nenad Okanović kao Luj Amstrong

Oki je bio veoma zadovoljan imitacijom Luja Amstronga. Trudio se maksimalno da skine svaki njegov pokret i posebnu boju glasa, a njegov osmeh po kojem je bio prepoznatljiv nije mogao toliko dobro da dočara zbog maske koja mu je stezala lice. Ipak I pored malih smetnji, Oki je bio odličan, a to je potvrdio I žiri, kao I svih devet takmičara koji su mu apludirali I skandirali: Oki, Oki, Oki...

Ivan: ”Prvi put sam čuo Džeja da peva ovu pesmu. Ti znaš da te ja volim I da uživam u tvojim nastupima”.

I Tončija je Oki podsetio na Džeja.

Đuro rekao da je zvučao odlično i da mu je žao što nije iskoristio svoj osmeh u ovoj imitaciji.

Marija: "Oki ti si dokaz da svako može da zvuči lepo ako otpeva pesmu koja mu odgovara".

22.56 - Tanja Savić kao Ivana "Negativ“

Tanja Savić je skakala od sreće kada je izašla na scenu. I to bukvalno. Ceo nastup je izvela skačući na trambolini, što je bilo za svaku pohvalu, jer je veoma teško pevati i skakati naročito kada je u pitanju imitacija Ivane Negativ. A da bi se solidarisali sa Tanjom, Đura i Ivan su se popeli na trambolinu i u nekoliko skokova prokomentarisali njen sjajan nastup. Tanja je dobila odlične komentare žirija i istakla je da za mnoge koji su milsili da peva na plejbek, evo dokaza da je pevala uživo.

Đura: "Mislim da si bila veoma uspešna i vidim da nije lako intonirati".

Tonči: "Mislio sam da to nije neki veliki izazov imitirati Ivanu, ali ovo stvarno nije lako. Bilo je fenomenalno".

Marija: "Bila si sjajna. Znam koliko si dobro skinula Ivanu, to sam čula i na probi. Ti si za mene jedno veliko iznenađenje".

Emotivno, odličnim dirljivim nastupom sa snažnim vokalom koji poseduje, Jelena Gvarilović se verno predstavila publici kao Šinejd O' Konor. Žiri je pohvalio ovo izvođenje i njeno pevanje.

Tonči je samo zamerio za njenu energiju, jer smatra da Šinejd je smirenija, ali na taj komentar se nadovezala Marija koja smatra da je čak umirila to Šinejdino ludilo.

Marija: "Fenomenalno ti stoji ta frizura, toliko si lepa. Vokalno najbolja numera po mom mišljenju".

Đuro je rekao da je pevala i bolje od Šinejd i pohvalio ta neka davna vremena kada je sve bilo čistije, iskrenije i skromnije.

Ivan se našalio da se njemu više sviđaju ova „gola“ vremena. "Bila si perfektna".

22.24 - Keba kao Zorica Brunclik

Da vas slatko nasmeje tu je uvek Keba. On i ove nedelje rešio da napravi šou na sceni. Vrhunskom maskom, odličnom mimikom i uz pomoć Kemiša, Zorica Brunclik je stigla u TLZP. Keba je igrao, pevao, čak se i poljubio sa Kemišem, ali najteže mu je bilo da "skine“ Zoricine visoke tonove. Ali zato mu je helijum iz balona u otme odlično pomogao.

Tonči: "Keba je sjajn šoumen, ali bi ipak trebao malo da preispita sebe večeras ispred ogledala ko je i šta je. Ovo je bio najveći šou večeras“, rekao je Tonči.

Ivan je u svom duhovitom stilu dodao da je Keba dobra riba i da im je Kemiš pokvario romansku koju su imali za stolom. "Ti si mi od večeras druga omiljena Zorica. S tom maskom na autoputu bi sakupio ozbiljnu lovu“, dodao je Ivan.

Marija se oduševila maskom, a Đuro mu je predložio da se što pre vrati u Kebu. "Bio si odličan, te helanke si maznuo od mene, iz prošle epizode. Maska ti je fenomenalna".

Posle energičnog nastupa Nede Ukraden, sledi balada i Čipi u koži Sergeja Ćetkovića. Divnu Baladu „Pogledi u tami“ Čipi je lepo otpevao i potrudio se da skine svaki pokret crnogorske popo zvezde.

Đuro i Ivan su potom napravili rep spektakl. U svom duhovitom stilu dvojica humorista odrepovali su Čipiju šta misle o ovom nastupu i tako nasmejali sve u studiju.

Đura: "Scenografija je bila odlična".

Marija: "I ti si bio odličan".

21.54 - Neda Ukraden kao Ramštajn

Neda iz emisije u emisiju ne prestaje da oduševljava svojim glasom i stasom, ali ovaj nastup je prevazišao sva očekivanja. Nežna duša uskočila je u kožu rokera, donela neviđenu energiju na scenu i još jednom pokazala zašto je Ramštaj jedan od najpopularnijih svetskih bendova, a Neda jedna od najboljih pop pevačica. Vrhunska maska samo je upotpunila sjajnu sliku koju su gledaoci imali prilike da vide u TLZP.

Sva četiri člana žirija su se složili – ovo je bilo SJAJNO!!!

Ivan: "Ovo je bio kao neki tinejdž san, Neda u koži priča nemački, samo bez te maske. Bili ste odlični, svaka vam čast".

Đura: "Malo me oprljila, malo obrve, ali nije strašno. Čestitke za masku, za nastup"

Tonči: "Šta ti je bilo u glavi dok si ovo pevala, samo mi to reci", pitao je Tonči, a Neda je zapevala svoj hit "Zora je svanula" i rekla da je zapravo srećna što ima takve pesme.

Marija: "Za prave umetnike nema izazova koje nisu spremni da urade. sjajno".

21.35 - Katarina Bogićević i Ivan Jevtović – Fantom iz opere

Sjajan mjuzikl donose nam u TLZP Ivan i Katarina. Njegova odlčna gluma i Katarinino nestvarno pevanje dovelo je do toga da žiri i publika zanemi. Sve sjajne kritike su nakon nastupa, logično usledile.

Ivan je pohvalio imenjakovo pevanje, a za Katarinu je dodao da ih sve ostavi bez daha kao i da bi voleo da je čuje kako će pevati kada bude imala 27, kada sada peva sjajno.

Marija je rekla da Katarinu čeka Brodvej.

Đuro se našalio i rekao da se uplašio da će čaša da pukne od visokog C.

I Tonči nije krio reči hvale, naročito za Katarinu koja ima samo 16 godina, a tako prelepo peva.

21.25 - Bane Mojićević u ulozi Tome Zdravkovića

Posle vatrenog nastupa, sledi imitacija da se smrzneš. Bane Mojićević raznežio je sve pripadnice lepšeg

pola podsetivši nas na legendarnog pevača Tomu Zdravkovića. Koliko se vokalno „približio“ Tomi primetio

je i žiri, pa su za Baneta imali samo reči hvale.

Ivan: "Bane potpuno je neverovatno koliko ti talenta imaš i to pokazuješ iz epizode u epizodu. Pevački mi je zvučalo ko kad slušam pesme Tome Zdravkovića. Veoma dobar nastup, možeš da budeš ponosan na sebe“.

Marija: "Bane, ovo je bilo fantastično, nemam šta da ti kažem osim fenomenalno".

Đuro nije krio oduševljenje. "Toma je jedan od dva pevača narodne muzike koje volim i to nije bila narodna muzika. To je klasika".

A i Tonči je pohvalilo Banetovu imitaciju.

21.05 - Šou je otvorila Elena Risteska u ulozi Kristine Agilere

Elena nije bila prezadovoljna kako je odradila zadatak i poželela je da u nekoj od sledećih imitacija bude muško. Međutim, žiri je bio oduševljen Elenom u ovom izdanju i ne bi tu ništa menjao.

Tonči je rekao da je ona uspela nemoguće, da napravi Kristinu simpatičnom. A onda su se u komentarisanje umešali Ivan i Đura, kako bi izneli svoje mišljenje našta je Tonči istakao: "Ovde od tri muškarca sedi jedan Hrvat, jedan Srbin, Đuro je i Bosanac i Slovenac, pa mi smo jednu državu uništili kako nećemo jedan šou".

Ivan: "Meni se sviđa Elena Risteska, jako lepo izgledaš, bila si super".

Đuro je rekao da za razliku od Kristine Elena pored sebe može da ima mršave plesačice. "Bila si odlična, fantastičan početak".

Marija: "Meni je drago što imamo Jugoslaviju u malom. Elena, pevala si fantastično i to je neki fah kojim bi mogla da se baviš, nemoj baladama..."

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Iz minuta u minut: Nenad Okanović je pobednik četvrte epizode TLZP!

Izvor: Svet, 02.Nov.2014

. .  . 23:45. Posle sjajnih imitacija Tonči Huljić je otpevao svoj novi hit, a onda je usledilo iznenađenje. Srećan rođendan Ivanu Ivanoviću poželela je cela ekipa TLZP-a uz rođendansku pesmu i tortu. Posle čestitki usledilo je glasanje.. Pobednik četvrte epizode šoua „Tvoje lice zvuči...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.