Tamara: Nastup u finalu X faktora posvetiću bratu

Izvor: Blic, 16.Mar.2014, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara: Nastup u finalu "X faktora" posvetiću bratu

Jedina dama među superfinalistima “X Faktora” Tamara Milanović ovih dana nema previše vremena za druženje sa porodicom i prijateljima, budući da se priprema za najvažniji nastup u Kombank Areni koji će se dogoditi za tačno sedam dana.

- Uvežbavam pesme za superfinale, učim koreografiju, biram garderobu…Veliku podršku, kao i uvek, imam od porodice, posebno od mog starijeg brata Duleta koji je moj najveći oslonac za bitne stvari u životu. On me je naučio da verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u sebe – kaže Tamara.

Tamari je porodica najveći oslonac

- Nastup u Areni posvetiću njemu i onome što smo zajedno još u emisiji "Ja imam talenat" započeli pre skoro 3 godine- dodala je šarmantna devojka.

Da podsetimo, Tamarin brat Dule je bio njena verna podrška u svakoj uživo emisiji, a na pitanje kako se on oseća kad njegova mlađa sestra nastupa, on odgovara:

Na jednom od nastupa "X faktora" bilo je i suza

- U početku sam pokušao da budem što je više moguće po strani, ali nisam uspevao. Imam veliku tremu kad ona nastupa, mnogo sam ponosan na sve što je postigla - ponosno ističe Tamarin stariji brat.

Superfinale prvog regionalnog “X Faktora” zakazano je za nedelju 23. mart u Kombank Areni kada ćemo saznati ko je nova muzička zvezda Srbije i regiona.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tamara: Nastup u finalu "X faktora" posvetiću bratu

Izvor: Dzungla.org, 16.Mar.2014

Jedina dama među superfinalistima “X Faktora” Tamara Milanović ovih dana nema previše vremena za druženje sa porodicom i prijateljima, budući da se priprema za najvažniji nastup u Kombank Areni koji će se dogoditi za tačno sedam dana.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.