Kejt Midlton ponovo trudna?

Izvor: Blic, 13.Apr.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Midlton ponovo trudna?

Kraljevska porodica bi uskoro mogla da bude bogatija za još jednog člana, nakon što je princ Vilijam nagovestio da je njegova supruga ponovo trudna.

Naime, pri poseti visoke zvaničnice Novog Zelanda Sintije Rid, Vilijam je na poklon dobio maramu za njegovog sina Džordža.

"Možda ćete morati da uskoro napravite još jednu", kazao je Vilijam pri preuzimanju poklona, i tako nagovestio da bi Džordž mogao da dobije mlađeg brata ili sestru.

Bakingemska palata još uvek nije komentarisala ove navode.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kejt Midlton ponovo trudna? Kraljevska porodica bogatija za još jednog člana

Izvor: Svet plus, 13.Apr.2014

Kejt Midlton i Princ Vilijam su sa svojim sinom Džordžem na putu po Australiji i Novom Zelandu, i dok tu borave Princ Vilijam je nagovestio da je njegova supruga opet trudna. Iako još uvek nije potvrđeno, glasine da će kraljevska porodica dobiti još jednog člana brzo se šire.

Nastavak na Svet plus...

Kraljevska porodica dobija još jednog člana: Kejt Midlton ponovo trudna?!

Izvor: Svet, 13.Apr.2014

Kraljevska porodica bi uskoro mogla da bude bogatija za još jednog člana, nakon što je princ Vilijam nagovestio da je njegova supruga ponovo trudna. Naime, pri poseti visoke zvaničnice Novog Zelanda Sintije Rid, Vilijam je na poklon dobio maramu za njegovog sina Džordža. “Možda ćete morati...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.