Zoran Kesić se ženi i postaje tata

Izvor: Blic, 26.Avg.2013, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Kesić se ženi i postaje tata

Zoran Kesić, idejni tvorac „Fajront republike“, uskoro će se i oženiti i postati otac. Iako je malo ko verovao da će vickasti voditelj ikada stati na ludi kamen, on je oduševljen situacijom i jedva čeka da postane tata i suprug.

- Još uvek ne znamo kojeg je pola beba, mada bih ja, čisto radi pobede u muško-ženskim odnosima, hteo da bude dečak. Svadbicu ćemo napraviti krajem septembra, samo za najbliže prijatelje i rodbinu - s osmehom od uva do uva priča voditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za “Blic“.

On je svoju izabranicu, kostimografkinju Ivanu Majstorović pre dve godine upoznao na Egzitu, u prvim redovima na Fjužn stejdžu, i od tada su nerazdvojni.

- S ponosom mogu da kažem da će mali Kesić stići u februaru. Mogu vam reći da odlično podnosimo trudnoću, što se po meni i vidi. Ivana se odlično snalazi i drugo stanje je stvarno drugo stanje, jer sad ne raskidamo jednom mesečno, kako je to bilo pre - smejući se priča Kesić.

On kaže da je svadba planirana za kraj septembra, ali da će spremiti intimnu, ali ludu žurku.

- To će više biti žurka. Pozvaćemo samo najbliže prijatelje i rodbinu i odlično ćemo se zabaviti. Naši gosti će biti samo ljudi s kojima smo u kontaktu. Iskreno, više me brine kako će moja buduća supruga rešiti problem oko prezimena... Majstorović-Kesić mi zvuči kao prezime za neku spisateljicu - iskren je voditelj.

Morali smo da se dotaknemo i teme večitog neženje, jer je Kesić baš mirisao na jednog takvog. Međutim, kako sam kaže, kada je pronašao ženu svog života, shvatio je da je vreme da se skrasi.

Pravo vreme za porodicu

Bilo mi je vreme da se smirim. Ovo su prave godine za muškarca. Ivana i ja smo dve godine u vezi i odlično je što je ispalo ovako - kaže popularni voditelj.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoran Kesić se ženi i postaje tata

Izvor: Dzungla.org, 26.Avg.2013

Zoran Kesić, idejni tvorac „Fajront republike“, uskoro će se i oženiti i postati otac. Iako je malo ko verovao da će vickasti voditelj ikada stati na ludi kamen, on je oduševljen situacijom i jedva čeka da postane tata i suprug.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Zoran Kesić se ženi i postaje tata

Izvor: Poznati.info, 27.Avg.2013, 00:13

Zoran Kesić, idejni tvorac „Fajront republike“, uskoro će se i oženiti i postati otac. Iako je malo ko verovao da će vickasti voditelj ikada stati na ludi kamen, on je oduševljen situacijom i jedva čeka da postane tata i suprug...- Još uvek ne znamo kojeg je pola beba, mada bih ja, čisto...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.