Sindi Kraford dolazi u Srbiju?

Izvor: NaDlanu.com, 20.Okt.2012, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi Kraford dolazi u Srbiju?

Modna diva manekenka Sindi Kraford dala intervju za "Ekskluziv" u kome je otkrila tajne svoje lepote ali i to da bi volela da poseti Srbiju.

Prelepa Sindi Krafor je u Diseldorfu prikazala je svoju najnoviju kolekciju, koju je dizajnirala za C&A.Tom prilikom je dala intervju u kome je otkrila da bi volela da poseti Srbiju.- Želela bih da dođem u Srbiju. Uvek volim da posetim mesta na kojima nisam bila, morate da mi pokažete vašu zemlju - rekla je Sindi.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Sindi Kraford: Želim da posetim Srbiju!

Izvor: Svet, 20.Okt.2012

Prelepa Sindi Kraford, nekadašnji supermodel i bivša supruga Ričarda Gira, u Diseldorfu je prikazala svoju najnoviju kolekciju. Tom prilikom je dala intervju u kome je otkrila da bi volela da poseti Srbiju. “Želela bih da dođem u Srbiju. Uvek volim da posetim mesta na kojima nisam bila, morate...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.