Seksi baka Slađa Delibašić demantovala da se razvodi!

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi baka Slađa Delibašić demantovala da se razvodi!

Zasigurnno jedna od najseksipilnijih baka u Srbiji je Slađa Delibašić. Popularna pevačica uživa sa ćerkom i unukom i tvrdi da nije tačno da se razvodi od svog supruga sa kojim je ne punih godinu dana u braku.

Slađa Delibašić uživa sa svojom unukom Tiom i ćerkom Silvijom. Kako kaže, ne voli da je zove baka, ali baba može. Pevačica tvrdi da njena unuka mnogo podseća na Silviju i da je i sama ponekad nazove ćerkinim imenom.

''Milim ljudi se bave svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i svačim, negde je to procurelo. ko zna iz kojih razloga, ali sve je u redu. Da kucnem u drvo'', rekla je Slađa za emisiju ''Exkluziv''. Ona od septembra planira veliki povratak na scenu u potupno drugačijem stilu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.