Gagi Đogani: Anabelin muž Andrej Atijas brutalno me pretukao!

Izvor: Kurir, 23.Jul.2013, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi Đogani: Anabelin muž Andrej Atijas brutalno me pretukao!

Bivši suprug pop pevačice tvrdi da ga je fizički maltretirao njen sadašnji izabranik sa prijateljima

Nije više mogao da ćuti.

Frontmen grupe Fanki Dži pretučen je u subotu uveče ispred zgrade na Vidikovačkom vencu broj 67, a posle brojnih medijskih spekulacija o tome šta se dogodilo te večeri, Gagi Đogani je rešio da progovori i u kratkoj, ali jezgrovitoj ispovesti za Kurir otkrije šokantne detalje i ispriča svoju verziju celog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << događaja.

- Ne mogu više da ćutim! Ljudi me zaustavljaju na ulici i pitaju da li sam dobro, a novinari me stalno zovu. Tačno je da smo se Anabelin muž i ja potukli! On je mene prvi napao, a ja sam se samo branio - otkriva Gagi i objašnjava kako je došlo do napada:

- Andrej mi je pretio da prestanem da blatim Anabelu u novinama, a ja je u usta nisam uzeo, jer ne želim javno da pričam o njoj. Ona ima svoj život, ja svoj, i završena priča. Ne mogu psihički više da izdržim - požalio nam se Gagi Đogani, koji nije želeo dodatno da komentariše ovu priču kako ne bi ime uznemirio ćerke Ninu i Lunu, koje ima iz braka sa Anabelom. Kako Kurir saznaje, do napada je došlo kad se Gagi, na Atijasovo insistiranje, našao s njim.

Atijas je, navodno, došao s nekolicinom prijatelja i odmah počeo da vređa Đoganija i njegovu devojku, koji su stajali ispred zgrade. Sarajlija je odmah nasrnuo na bivšeg supruga svoje izabranice, udarivši ga u glavu i grudi. Međutim, kad mu je Gagi rekao da za obračun nema razloga jer on nema ništa protiv njega i Anabele, Atijas se smirio i ubrzo otišao.

Podsećanja radi, Anabela Bukva udala se za biznismena Andreja Atijasa prošle godine, a nedavno su dobili ćerku Blankicu. Pevačica se zbog novog braka preselila u Sarajevo. S Gagijem je dugo bila u braku, koji je okončan pre nekoliko godina.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gagi Đogani: Anabelin muž Andrej Atijas brutalno me pretukao!

Izvor: Dzungla.org, 23.Jul.2013

Bivši suprug pop pevačice tvrdi da ga je fizički maltretirao njen sadašnji izabranik sa prijateljima OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.