Izvor: Scandal.rs, 19.Jul.2020, 11:04

SCANDAL! paparaco! Nemoj tako gologuza da sediš!

SCANDAL! paparaco u akciji! 30.jun, Šimanovci Pravo iz pritvora Tijana Ajfon stigla je kod Ognjena Amidžića u emisiju! I između ostalog pokazala je dve nove tetovaže… Klasična zatvorenička priča! Kako vidimo, brzo se naučila na krimi fazone, ali joj mi savetujemo da ne seda ovako gologuza gde stigne! Nije ni higejenski, a može i neku prehladu The post SCANDAL! paparaco! Nemoj tako gologuza da sediš! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OTKRIVAMO! Darko i Luna IMAJU zajedničku PROŠLOST!

Izvor: Scandal.rs, 19.Jul.2020

Kada su se Darko Lazić i Luna Đogani sreli u emisiji kod Ognjena Amidžića, mnogi su na društvenim mrežama komentarisali da se Dare rugao Luni kad ga je Amidžić pitao kako mu se dopada Lunino pevanje i uopšte posao na estradi! PEVAČ JOJ OVO NIKAD NIJE OPROSTIO! Kako su mnogi protumačili, Lazić...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.