Razočarana: Unuka ne želi da me vidi

Izvor: Svet, 25.Feb.2015, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razočarana: Unuka ne želi da me vidi

Čini se da ni čuvena modna kreatorka Vivijen Vestvud nije pošteđena problema sa kojim se sreću stariji ljudu širom sveta – njena mlada unuka Kora Kor sve manje vremena provodi s njom.
Dejm Vivijen Vestvud nedavno je izjavila da je vrlo razočarana što njena sedamnaestogodišnja unuka ne samo da nije došla da je vidi, već se nije ni javila.
Kreatorka je dodala da je Kor propustila njenu modnu reviju zato što je za vikend otišla na skijanje.
Kada je novinar >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pitao gde je mlada manekenka koja je prošle godine debitovala na londonskoj Nedelji mode, Vestvud je priznala da “nisu u kontaktu”.
Vrlo sam račorana. Mislim da propušta jednu veliku šansu. Bilo bi dobro da se osloni na mene i iskoristi moju slavu i karijeru za svoj sopstveni napredak. Desiće se da jednog dana više ne budem živa, a ona će pomisliti ‘Šta je govorila ona žena?’”, rekla je Vestvud.
Ovo, međutim, nije prvi put da kreatorka javno kritikuje svoju unuku. U jednom intervjuu pre par nedelja rekla je: “Ona je predivna devojka, ali volela bih da vidim kako koristi svoj talenat i zalaže se za nešto. Volela bih češće da je viđam. Ona je tinejdžer, stalno je nečim okupirana”, požalila se Vestvud.
Izvor: Superzena
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.