Pogledajte ‘Pakleni plan’ Milice Pavlović

Izvor: Tracara.com, 12.Feb.2013, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte ‘Pakleni plan’ Milice Pavlović

Pakleno seksi Milica u svom prvom spotu Jedna od trenutno najpopularnijih zvezda Grand produkcije, Milica Pavlović, objavila je novi singl za koji je uradila i spot – prvi u karijeri.Milica je pod rediteljskom palicom IDJ Videos ekranizovala pesmu Pakleni plan koju su za nju uradili Vladimir Grajić Graja i Jelena Radosavljević.“Od treme sam od 12 do 4 ujutro ribala stan. Ne znam šta ću da radim kada bude drugi, treći spot. Stvarno sam nervozna”, poručila je atraktivna Leskovčanka sinoć u emisiji Narod pita, gde je spot premijerno emitovan.Pogledajte Milicin Pakleni plan, a svoje utiske nam ostavite u komentarima! ;)Redakcija Tracara.com

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Milica Pavlović nikad pohotnija!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2013

Milica Pavlović, zvezda "Granda“, poznata po više nego temperamentnom plesu, snimila je svoj prvi spot u karijeri. U pitanju je pesma "Pakleni plan“. U samom spotu mlada pevačica izgleda "pakleno" dobro! Pogledajte i uverite se sami!

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.