Parovi: Poznati valjaju i varaju

Izvor: Poznati.info, 04.Jan.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Poznati valjaju i varaju


Parovi, koji već deset dana borave u vili čiju raskoš gledamo na televiziji Hepi, polako otkivaju svoje lice i to kroz obične, moglo bi se reći, banalne stvari, kakva je, na primer, priča o tome kako su se upoznali.
Naime, VIP parovi su dobili zadatak da odglume svoje upoznavanje i može se reći da su se svi predstavili odlično, pod budnim okom svojih “trenera” Tike Arsić i Jelene, kao i Srne i Irfana Mensura.
Pažnju su skrenuli zgodni karatista Miloš Vuković i njegova devojka Zorica, koji su pokazali da ne moraju da glume, već da budu to što jesu, pripadnici instant genracije, gde se sve svodi na noćne izlaske u gradske klubove, fejsbuk, ali I na “skidanje” tuđih momaka.
- Zorica je sebe predstavila u pravom svetlu – saznajemo od onih iz Zoricinog društva. – Ona izlazi sa drugaricama po beogradskim klubovima I kafićima, posle ponoći, priča tim žargonom kao u sceni koju je glumila, koristial reči “blejanje”, “ovo ono”, a u stvari je samo bila ono što jeste. Takav je i Riki, karatista, kod kojeg se sve svodi na izlaske, žurke, slanje poruka, stalno muvanje…
Zorica i Miloš, naravno prvi kontakt su imali tako što je ona prišla i pokušala da mu pokvari vezu, devojku sa kojom je on bio nazvala je „lopatom“, ćušnula mu njen broj telefona i rekla joj da ga pozove?! Posle nekoliko meseci, kad je već promenio nekoliko devojaka, Riki se setio njenog broja i pozvao je. Klasična priča beogradskih „blejača“. Od telefona do telefona.
- Brzo su se smuvali – kažu njihovi prijatelji. – Uklopili su se u svoj neki fazoni ne ide im loše. Zorica se hvali da je skinula tuđeg frajera, a karatista da mu je ovo baš neobično nabacivanje.
I dok jedni u okruženju odobravaju takvo ponašanje, jer pripadaju tom svetu, drugi se zgražavaju, često Zorici skreću pažnju da bi trebalo da povede računa s momcima, jer, za nekoliko godina,...

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijaliti Parovi: Učesnici polako otkrivaju svoje pravo lice

Izvor: CrveniTepih.com, 05.Jan.2011, 00:51

Parovi, koji već deset dana borave u vili čiju raskoš gledamo na televiziji Hepi, polako otkivaju svoje lice i to kroz obične, moglo bi se reći, banalne stvari, kakva je, na primer, priča o tome kako su se upoznali. Naime, VIP parovi su dobili zadatak da odglume svoje upoznavanje i može se reći...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.