Paparazzo: Katarina Radivojević zaludela Jadran

Izvor: Press, 08.Avg.2010, 02:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paparazzo: Katarina Radivojević zaludela Jadran

Hrvatski mediji pomno prate svaki korak srpske glumice Katarine Radivojević, koja se ovih dana odmara na Jadranskom primorju. Zvezda hrvatske serije „Najbolje godine" uživa u lepotama Jadrana u društvu nekoliko prijatelja, a viđaju je svaki put u drugom gradu
Tokom nedavne šetnje Hvarom uživala je u statusu zvezde jer su mnogi hteli da se fotografišu sa njom. Nekoliko dana pre toga Katarina je viđena na Zrću, najpopularnijoj hrvatskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << plaži. Potom se nakratko usidrila u uvali Palmižana, gde je, posle plivanja, skinula gornji deo kupaćeg kostima i na trenutak ostala u toplesu, što je veštim paparacima bilo sasvim dovoljno naprave vruće fotke.
Ovo nije prvi put da su fotografije Katarininih golih grudi završile na internetu, jer glumica je nudista.

- Leti sam nudistkinja. Svake godine provedem mesec dana na Adi Bojani, gde dolaze mnogi umetnici i glumci. Volim da se kupam gola, zašto da ne?! Mislim da to svi vole jer je neuporedivo bolji osećaj od onog kad se kupate u kostimu, a i mnogo je zdravije - izjavila je nedavno Katarina.
Osim dobrom glumom u seriji „Najbolje godine", pažnju muškog dela hrvatske javnosti beogradska glumica privukla je upravo golim grudima, koje je pokazala u jednoj sceni prve sezone. Tada je izjavila da se nikada ne bi skinula pred kamerama samo da ulepša film.

- Do sada sam odbila mnoge beznačajne uloge ili one koje na bilo koji način degradiraju ženu. Svesna sam svog izgleda i lepote. Svesna sam i činjenice da mi često nude da se skinem na filmu kako bih ulepšala film, što odbijem već u startu - rekla je Katarina.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.