PR JK tvrdi: KARLEUŠA NIJE VREĐALA CECINU DECU

Izvor: Svet, 22.Avg.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PR JK tvrdi: KARLEUŠA NIJE VREĐALA CECINU DECU

Nakon teksta o svađi JK i Ace Lukasa preko Instagrama koji smo objavili 15.08.2019. Karleušin PR Zoran Birtašević demantuje da je ona vređala Cecinu decu:
,,Tekst u kome navodite da je Jelena Karleuša vređala decu, precizno imenujući čiju decu, kao i imena dece, je iskljiučivo vaša subjektivna konstrukcija i slobodna interpretacija. Zbog ovakvog pisanja, gde vi subjektivno povezujete >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << metafore iz Jelenine izjave sa realnim ljudima činite veliku štetu imenu i karijeri Jelene Karleuše”.
svetsvet
The post PR JK tvrdi: KARLEUŠA NIJE VREĐALA CECINU DECU appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Karleušin PR demantuje da je ona vređala Cecinu decu

Izvor: Tracara.com, 22.Avg.2019

Mnogo se prašine prošle nedelje podiglo, nakon što su se Jelena Karleuša i Aca Lukas sukobili preko objava na Instagramu. “Odakle ti ideja druže da mi se obraćaš preko Instagrama? Imaš moj broj ako te je nešto toliko zabolelo… ja ti nisam drugarica seljanka Dželjana Redžepova da ne znam...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.