Ovako je Dara reagovala kada se prvi put srela s Milanom posle incidenta (video)

Izvor: Svet, 15.Mar.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Dara reagovala kada se prvi put srela s Milanom posle incidenta (video)

Dara Bubamara i Milan Kalinić još neko vreme neće imati odnos kakav je bio pre čuvenog incidenta na snimanju Pinkovih zvezda. Njihov odnos na snimanju prve emisije posle skandala bio je strogo poslovan, iako se Milan trudio da pred kamerama to izgleda bolje nego što jeste.
Pojava Radiše Trajkovića Đanija, koji u dve epizode menja Zoricu Brunclik, dovela je do blagog opuštanja tenzije, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Kalinić tim povodom izjavljuje:
“Ljudi će da vide pa će da procene… Držanje na distanci i sa jedne i sa druge strane”.

Ipak, Dara je imala drugu priču.
“Ja sam takva. Ne volim da nekome budem predmet za sprdnju i ja to tako kažem. Možda to nije bilo zlonamerno, sitni su bili sati, snima se po čitav dan… U principu, ja njega jako gotivim, a sve što sam rekla, rekla sam onako od srca. Sve se videlo ko je koga prvi dirao, tako da je to potpuno nebitno. Prošlo je, a ja volim samo kod sebe što sam iskrena. Nikad me niko nije ponižavao, pa neće ni on”, rekla je Bubamara.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ŠOK IZMENA! Dara ga godinama ne podnosi, BRUTALNO SU SE VREĐALI, a on je sada došao u žiri “Pinkovih zvezda”!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Mar.2017, 11:11

Posle skandala sa Milanom Kalinićem, kada mu je Dara Bubamara opsovala majku i nazvala ga pede*činom, za pevačicu je priređen pravi šok!..Naime, kako je Zorica Brunclik odsutna iz žirija "Pinkovih zvezda" zbog zakazane turneje, menjaće je nekolicina njenih kolega...Foto: Instagram/darabubamara_official..Tako...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.