Pogledajte fotografiju koja je osvojila svet

Izvor: Mondo, 17.Dec.2012, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte fotografiju koja je osvojila svet

Naučnik Oktavio Aburto "napravio" je fenomenalnu fotografiju u Nacionalnom parku Kabo Pulmo, koji se nalazi u Kaliforniji.

Za kratko vreme, fotografija pod nazivom "David i Golijat", na kojoj ronilac izgleda kao "patuljak" u odnosu na jato riba, postala je pravi hit na svim društvenim mrežama.

"Ovu fotografiju sam pokušavao da napravim tri godine i konačno sam uspeo. Njom želim da pokažem svima da treba više da poštuju podvodni svet", rekao je Oktavio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Na njegovom sajtu, možete videti na desetine fotografija od kojih zastaje dah.

Pogledajte video koji pokazuje kako je nastala fotografija "David i Golijat".



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

David i Golijat pod vodom: Ova fotografija je zadivila svet!

Izvor: Svet, 17.Dec.2012

Naučnik Oktavio Aburto u Nacionalnom parku “Cabo Pulmo”, koji se nalazi u Kalifornijskom zalivu, snimio je fotografiju koja je postala pravi hit na društvenim mrežama. Nazvao ju je “David i Golijat”. Na fotografiji je ronilac koji stoji na dnu mora i izgleda poput patuljka pored ogromnog...

Nastavak na Svet...

Pogledajte fotografiju koja je osvojila svet

Izvor: Poznati.info, 18.Dec.2012, 01:22

Naučnik Oktavio Aburto “napravio” je fenomenalnu fotografiju u Nacionalnom parku Kabo Pulmo, koji se nalazi u Kaliforniji...Za kratko vreme, fotografija pod nazivom “David i Golijat”, na kojoj ronilac izgleda kao “patuljak” u odnosu na jato riba, postala je pravi hit na svim društvenim...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.