Opsednuta izgledom: “Prava” Džesika Rebit sa strukom od 40 cm

Izvor: Svet, 12.Jan.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opsednuta izgledom: “Prava” Džesika Rebit sa strukom od 40 cm

Nije teško pogoditi koji lik iz crtanog filma je omiljeni Keli Li Dikej. Otkako je bila devojčica bila je opsednuta uskim strukom Džesike Rebit.
Ova 27-godišnja njujorčanka tvrdi kako je celog života bila fascinirana preteranim oblinama Džesike Rebit i Storm iz X-Men stripova.

Dok je odrasla, njena opsesija nerealnom estetikom ovih crtanih likova je bila toluiko velika da je ona već krenula da transformiše svoj struk.
Od svoje dvadesete godine Keli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nosi uski čelični korset kako bi smanjila obim struka na 40 centimetara.

Keli je objasnila za britanske novine kako je došla do zaključka da treba ovako radikalno da promeni svoje telo.
“Tokom odrastanja volela sam preuveličavanje u stilovima i prelepe kostime koje su likovi iz stripova nosili, što je dovelo do estetike koja podrazumeva i korsete. Dopada mi se što svoje ličnosti nose i spolja”, objašnjava ova sada 27-godišnja devojka, inače fetiš-model i domina.

“Kao devojčica bila sam stidljiva, dopadalo mi se kako su u stripovima prikazani likovi. Dopada mi se što je Betmen zapravo Brus Vejn ali treba da obuče odelo kako bi postao osvetnik. On je ista osoba ali mu odeća pomaže da kanališe neku svoju stranu ličnosti”, dodala je ona.
“Oduvek mi se dopadalo kako ti određeni delovi odeće daju dozvolu da ispoljiš neki deo sebe. Moji korseti rade to za mene. Želela sam da postane svoj super heroj i zlikovac”, piše MP.


Izvor: B92
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.