Jestrović pokazao novu devojku

Izvor: Blic, 26.Jun.2013, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jestrović pokazao novu devojku

Fudbaler Nenad Jestrović prvi put se nakon razvoda od bivše supruge Tamare pojavio sa novom devojkom Mirjanom. Njegova izabranica je po zanimanju kozmetičar, a odskora pevačica.

Nova nada estradnog neba snimila je i svoj prvi singl “Led” koji je ekranizovala pod dirigentskom palicom Dejana Milićevića. Pesma je u elektro-pop fazonu, a pevačica je nedavno izjavila da je njen jedini finansijer njen otac, te da joj smetaju priče kako Nenad finansira njenu karijeru, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na početku.

Mimi i Jestrović su, prema njenim rečima u vezi od septembra prošle godine, iako je fudbaler zahtev za razvod od svoje supruge s kojom ima troje dece podneo tek u januaru ove godine.

- Nenad i ja se zabavljamo oko godinu dana, a počeli smo i da živimo zajedno. Imamo ozbiljne planove za budućnost. Lepo se slažem i sa njegovom decom koja nas često posećuju, a upoznala sam i njegovu bivšu suprugu. Tamara je prema meni veoma korektna - ispričala je nedavno Mima.

Na žurki na kojoj su bili Jestrović i njegova izabranica nisu krili emocije pa su razmenjivali nežnosti naočigled svih zvanica. U jednom momentu su u neobaveznom razgovoru sa Darom Bubamarom, čak, razgovarali o svojoj svadbi.

- Ja ću vam pevati na svadbi, to je dogovoreno - našalila se pevačica.

Jestrović, koji iz prvog braka ima troje dece, bio je u centru seks-skandala kada je bio žrtva ucene grupe mladića koji su tvrdili da imaju snimak na kom fudbaler ima seksualni odnos sa njihovom prijateljicom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nova devojka Nenada Jestrovića otkriva: Snimam album, finansira me tata, a ne dečko!

Izvor: Svet, 26.Jun.2013

Fudbaler Nenad Jestrović prvi put se nakon razvoda od bivše supruge Tamare pojavio sa novom devojkom Mirjanom. Njegova izabranica je po zanimanju kozmetičar, a odskora pevačica. Nova nada estradnog neba snimila je i svoj prvi singl “Led” koji je ekranizovala pod dirigentskom palicom Dejana Milićevića....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.