Nina Radulović Lečić: sa Prve TV na Pink?

Izvor: Poznati.info, 07.Okt.2011, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Radulović Lečić: sa Prve TV na Pink?

Izgleda da televizija Pink nije istrošila sva iznenađenja koja pripremaju za ovu jesen, pa se tako prelivanje kadrova nastavlja. Ovoga puta je 'preletačica' Nina Radulović Lečić, koja je do sada radila emisiju 'Exkluziv' na TV Prva.
Koliko smo čuli, iz dobro obaveštenih izvora, lepa gospodžaLečić će pokazati svoje retoričko umeće u političkom tok-šouu. Nismo upoznati sa nazivom >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << emisije, jer je ovo informacija iz 'prve ruke', ali verujemo da će Nina, umeti da se snađe, jer ipak je prošla kroz svojevrsni “drill” sa suprugom. Da li to znači da će pokušati da zaseni Olju Kovačević ili pak Olju Bećković, pošto je 'spremna' da se uhvati u koštac i da sa 'lakih' estradnih tema pređe na 'ozbiljnije', političke i da li će suprug nadgledati 'radove'?
Ovim povodom oglasio se i PR tim Prve srpske televizije saopštenjem u kojem se navodi:'Obavešavamo vas da Nina Radulović Lečić već određeno vreme nije zvanično lice Prve srpske televizije. Naime, ugovor gospođe Lečić sa Prvom istekao je pre dva meseca. Kako u međuvremenu ugovor nije obnovljen jer nije pronađen prostor za dalju saradnju i angažman Nine u sve izazovnijem poslovnom sistemu Prve, ona naravno ima apsolutno pravo i slobodu izbora bilo koje druge medijske kuće. Prva se u svakom slučaju zahvaljuje Nini na dosadašnoj saradnji i želi puno uspeha u budućim planovima.'
Slične, interesantne teme: Branislav Lečić i Nina Radulović dobili sina! Nina Radulović i Branislav Lečić staju na ludi kamen Nina Radulovic Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.