Volela bih da vidim supruga Branislava u vrućoj stolici

Izvor: Blic, 08.Okt.2011, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volela bih da vidim supruga Branislava u vrućoj stolici

Nakon saopštenja Prve televizije da je Nina Radulović Lečić dobila otkaz i da nije bilo interesovanja za dalji angažman, u zaštitu ove voditeljke stao je i njen novi poslodavac Pink.

"Smatramo da je u najmanju ruku nefer hvaliti se kako ste 'šutnuli’, 'nogirali’ i 'otpustili’ majku četvoromesečnog deteta samo iz sujete što je ta osoba uhlebljenje pronašla u konkurentskoj televiziji, koja je 250 dana u ovoj godini lider u Srbiji”, saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Pink.

Naime, nekadašnja voditeljka emisije "Ekskluziv” nakon porođaja povukla se sa malih ekrana. Iako je najavljivala da će se uskoro vratiti u deo ekipe pomenute emisije, ona se u poslednjem trenutku odlučila da pređe na Televiziju Pink.

- Od kada sam završila fakultet, mislila sam da je vrhunac karijere kada dobiješ mogućnost da iskažeš i pokažeš sve ono što si naučio, ali sa još jednim pečatom - pečatom medijske kuće koja stoji iza vas. Konačno sam dobila priliku da dam ono najbolje od sebe i da spojim sve segmente novinarstva na televiziji koja mi je poklonila poverenje - otkriva Nina.

Naime, ova mlada voditeljka je dobila ponudu da radi politički šou. Kaže da je još rano da priča o emisiji, ali podvlači da je sigurna da će gledaoci u njoj saznati sve ono što ih je godinama interesovalo. Pitanja na koja obični građani nemaju odgovore Nina tvrdi da će ih tom emisijom dobiti.

- Moja interesovanja u toj sferi uvek su postojala, samo nisam imala šansu da to i pokažem. Kada sam dobijala prvi posao, bilo mi je važno da se konačno upustim u te vode i nisam baš mogla da biram format. Tada sam još bila student. Sada, kada već imam iskustva, ovo je prava stvar - ozbiljna emisija sa temom, gostima, interaktivnim učešćem svih prisutnih. Za svaki takav izazov vredi se potruditi, zar ne?

Što se tiče gostiju, njih ću u saradnji sa timom birati na osnovu teme koju ćemo obrađivati. Suprug (Branislav Lečić) me savetuje, učestvuje i pomaže. Kao gosta ja bih volela da njega vidim na vrućoj stolici - kaže Nina.

Novopečena mama kaže da upravo razmišlja kako će u narednom periodu da uklopi privatni i poslovni život.

- S obzirom na to da se radi o emisiji koja će se prikazivati jednom nedeljno, moći ću više vremena da radim kod kuće, što mi je i bio cilj - priča Nina Radulović Lečić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.