Gran pri Nedi Ukraden

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2010, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gran pri Nedi Ukraden

Sa novom pop pesmom "Dalmacijom zagrljeni", Neda Ukraden je osvojila prvo mesto na muzičkom festivalu "Marko Polo" na Korčuli, koji se tradicionalno održava već petnaestu godinu. Iako je celo leto zauzeta već ugovorenim nastupima po Jadranskoj rivijeri, pevačica ne krije zadovoljstvo zbog učešća i velikog trijumfa na muzičkoj smotri, za koji se spremala pola godine.

- Prijatno sam iznenađena pobedom s obzirom na to da dolazim iz Beograda. Konkurencija je bila jaka, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je mnogo kvalitetnih kompozicija pevača i raznih trupa u takmičarskom delu.

Drago mi je što sam srela kolege koje nisam videla oko trideset godina i što sam imala prilike ponovo posle toliko vremena da obiđem Korčulu kao nekada.

Osvojila sam prvo mesto Gran pri festivala i srebrnu ogrlicu od korala, koja osim što je vredna i prelepo izgleda.

Moram priznati da meni ova nagrada mnogo znači jer moji koreni potiču baš iz Dalmacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.