Nataša Bekvalac proglašena gej ikonom

Izvor: Tracara.com, 01.Nov.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac proglašena gej ikonom

View this post on Instagram Nataša Bekvalac sinoć je primila nagradu za gay ikonu godine #NatasaBekvalac #StorySrbija A post shared by Najčitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) on Nov 1, 2019 at 2:01am PDT Nataša Bekvalac dobila je sinoć nagradu “Gej ikona”, koju svake godine dodeljuje beogradski klub Musk. Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << se na dodeli, gde je i nastupila, pojavila odevena u belo odelo, sa lentom u duginim bojama, na kojoj je pisalo Love is love. “Belo je zato što je čisto i zato što sluti na slobodu”, rekla je Nataša, pa se osvrnula i na titulu: “Zašto su mene odabrali, to morate da pitate one koji su to dodelili!”, rekla je pevačica. “Poruka je ono što ja živim! Ljubav i sloboda! To je ono što ja uvek podržavam i za šta se borim”, istakla je ona. Pop zvezda sprema se za prvi solistički koncert u Beogradu koji će 14. februara 2020. održati u Štark areni i kaže da je to veoma zahtevan projekat u kom uživa. “Krenule su pripreme i ovo je zaista proces u kom uživam i koji je jako stresan, a tek je krenuo. Ovo što radimo je jako zahtevno i nadamo se da će publika to sve primetiti”, izjavila je ona. View this post on Instagram A post shared by Nino Deus (@nino_deus) on Oct 31, 2019 at 9:58pm PDT The post Nataša Bekvalac proglašena gej ikonom appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TITULA TAČNO U PONOĆ Nataša Bekvalac u centru Beograda izazvala haos kada se pojavila, a na sakou ispisana poruka

Izvor: Blic, 01.Nov.2019

Nataša Bekvalac sinoć je posetila jednu žurku u Beogradu gde je od LGBT zajednice dobila titulu i statuetu "Gej ikona 2019. godine".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.