Mila Kunis muškarcima: Prestanite da govorite da ste trudni

Izvor: Kurir, 12.Jun.2014, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mila Kunis muškarcima: Prestanite da govorite da ste trudni

Vi niste trudni! glasno je rekla Kunis i zapitala "da li vi iz sebe morate da istisnete osobu veličine lubenice? Ne morate

NJUJORK - Glumica Mila Kunis je u noćnoj emisiji "Jimmi Kimmel Live!" poručila pripadnicima jačeg pola da prestanu da govore da su trudni.

Sve je počelo kada je domaćin, koji takođe očekuje dete, rekao poznatoj glumici "moja supruga i ja smo u drugom stanju. I mi ćemo uskoro dobiti bebu".

"Tvoja supruga i ti?! Oboje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ste trudni?" pitala je Kunis koja očekuje svoje prvo dete sa Aštonom Kučerom.

Ona je zatim uzela mikrofon, ustala, otišla na scenu i poručila muškarcima "ovo je poruka za sve vas koji ćete uskoro postati očevi: prestanite da govorite da ste trudni".

"Vi niste trudni!" glasno je rekla Kunis i zapitala "da li vi iz sebe morate da istisnete osobu veličine lubenice? Ne morate".

Šala se završila tako što se poznata glumica pridružila drugim trudnicama sa sladoledom u ruci uz poruku "niste vi trudni, mi smo".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mila Kunis muškarcima: Prestanite da govorite da ste trudni

Izvor: Press, 12.Jun.2014

Sve je počelo kada je domaćin, koji takođe očekuje dete, rekao poznatoj glumici "moja supruga i ja smo u drugom stanju. I mi ćemo uskoro dobiti bebu". .. "Tvoja supruga i ti?! Oboje ste trudni?" pitala je Kunis koja očekuje svoje prvo dete sa Aštonom Kučerom. .. Ona je zatim uzela mikrofon,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.