Lars fon Trir sprema novu seriju

Izvor: Prva.rs, 02.Sep.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lars fon Trir sprema novu seriju

Iako je mnogima poznat samo fon Trirov kinematografski opus, ne treba zaboraviti da je slavni reditelj pre 20 godina napravio izlet u svet televizije horor serijom "Kraljevstvo" (Riget).
Ova mini-serija od osam epizoda, snimljena za dansku TV, vremenom je postala kultna, a Stiven King ju je lično adaptirao za američku televiziju.
Fon Trir je vest o novoj seriji objavio podsredstvom svoje producentske kuće Zentropa na Festivalu u Veneciji, na kojem je predstavljena rediteljska verzija >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << drugog dela njegove "Nimfomanke".
Nova serija, pod naslovom "The House That Jack Build", biće snimljena na engleskom, a scenario će napisati sam fon Trir.
Zasad se vrlo malo zna o ovom projektu, osim da će početi da se realizuje 2016. i da će glumačka ekipa biti internacionalna.
Izvor: tanjug
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.