KONAČNO: Nina Badrić se razvela u crkvi!

Izvor: Svet plus, 24.Feb.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO: Nina Badrić se razvela u crkvi!

Nina Badrić nakonb četiri godine, koliko je trajao sudski proces, zvanično se razvela od supruga Bernarda Krasnića, sa kojim je provela tri godine u braku.

Naime, pevačica nije želela da komentariše postupak, a prema kanonskom pravu svi detalji iz procesa ostaju tajna deset godina nakon procesa, piše Večernji.hr. Nina Badrić i Bernard Krasnić upoznali su se  2000. godine, verili se tri godine kasnije, a šest godina ljubavi krunisali su brakom. Kao grom je odjeknula >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vest da se 2009. godine razvode.

"Našem smo braku dali ne jednu, nego dve šanse, ali, nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam srećna, ali barem ne mogu sebi da predbacujem da nismo preduzelii sve kako bi naš brak opstao", izjavila je tada pevačica. Nina nije skrivala koliko je razvod mučno i teško iskustvo. "Za oba partnera razvod je stresan događaj, ma kakav god brak bio. To nije nešto što bih ikome poželela".

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.