KATARINA ŽIVKOVIĆ NE VOLI BANETA!

Izvor: Kurir, 04.Jul.2011, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATARINA ŽIVKOVIĆ NE VOLI BANETA!

S njim samo ubija vreme?! Katarina Živković se više od pola godine zabavlja s manekenom Branislavom Jankovićem, ali on, izgleda, nije onaj pravi!

S njim samo ubija vreme?!

Katarina Živković se više od pola godine zabavlja s manekenom Branislavom Jankovićem, ali on, izgleda, nije onaj pravi!

- Još čekam pravu i iskrenu ljubav! Iako sam u vezi i emotivno sam ispunjena, mogu da kažem da i dalje sanjam o pravom muškarcu! Uvek razmišljam: „Da, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dobar je on, ali meni treba još nešto!“ - odgovorila je u emisiji „Magazin in“ pevačica na pitanje Sanje Marinković o ljubavi i dodala:

- Dok valja, zajedno smo. Kad ne bude valjalo, razići ćemo se. Samo sam realna. Jedan se otego, drugi se protego.

Ali Bane očito ne misli da je on taj koji se otego.

- Ona je pronašla svoju pravu ljubav, samo još nije svesna toga. Evo nas na Tenerifama, uživamo, spajamo lepo i korisno, taman će ovde da shvati da sam ja broj jedan! - kazao je maneken kroz smeh.

Na vama je da pretpostavite kako će joj to i dokazati.

(Z. M.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katarina Živković ne voli Baneta: Još čekam pravog muškarca!

Izvor: Scandal.rs, 04.Jul.2011

Katarina Živković se više od pola godine zabavlja s manekenom Branislavom Jankovićem, ali on, izgleda, nije onaj pravi! - Još čekam pravu i iskrenu ljubav! Iako sam u vezi i emotivno sam ispunjena, mogu da kažem da i dalje sanjam o pravom muškarcu! Uvek razmišljam: „Da, dobar je on, ali meni...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.