JA NISAM MONSTRUM I ROBOT! Tara nije prestajala da DRAMI zbog Nenadove ŽENE! Rasulo za vreme reklama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 09:51

JA NISAM MONSTRUM I ROBOT! Tara nije prestajala da DRAMI zbog Nenadove ŽENE! Rasulo za vreme reklama (VIDEO)

Novi nesporazum kontraverznog para.

Tokom reklama u toku sinoćne emisije, Tara Simov dramila je na svog oženjenog dečka Nenada Aleksića Ša zbog njegove izjave o potencijalnoj vezi njegove i dalje zakonite supruge Ivane Aleksić i bivšeg zadrugara Vladimira Tomovića, inače njegovog ljutog rijaliti neprijatelja.

- To su samo tvoje sumnje, ne može da glumi budalu zbog tvojih sumnji, šta treba da ustane i da kaže "Do j*ja" - poručio je Đedović.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne, da je ustao i da je drugačije odreagovao, samim tim bih i ja odreagovala drugačije! Ja ne tražim od njega da laže - rekla je Tara.

- Ja neću da lažem, nisam monstrum i robot! - rekao je reper, koji se složio sa Đedovićevom ocenom da njegova reakcije nije pokazatelj ljubavi prema Ivani, već sujete. Ceo razgovor poslušajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PANIKA PRED KRAJ ZADRUGE? Tara i Ša ŠAPUTALI ZA STOLOM! Čeka ga RAZVOD, Ivana može da mu UZME OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021

"Ostalo ne može !"..Nakon što je Nenadu Aleksiću Ša postavljeno pitanje na temu odnosa njegove zakonite supruge, Ivane Aleksić, i Vladimira Tomovića, on je šaputao sa Tarom Simov, a čini se da su oboje zabrinuti za njegovu imovinu...Taru je zanimalo da li njegova supruga može da mu uzme nešto...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.