Fudbaler Stefan Babović ponovo sa suprugom

Izvor: Blic, 08.Jun.2013, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Stefan Babović ponovo sa suprugom

Fudbaler Stefan Babović (26) se nakon dve godine pomirio sa majkom svog trogodišnjeg sina Milije, manekenkom i modnim fotografom Naike Bokan (29). Par se razišao kada je njihov sin imao samo deset meseci.

Prijatelji ovog ljubavnog para skloni su da kažu da su Naike i Stefan suđeni jedno drugom jer se poznaju od detinjstva, a iz iskrenog prijateljstva u tinejdžerskim danima rodila se i velika ljubav.

- Stefan i Naike su rođeni jedno za drugo. Posvađaju se, razdvoje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali se opet vrate jedno drugom. To je ljubav, velika, filmska - kaže za „Blic“ jedan od Stefanovih najboljih prijatelja.

Naike i Stefan tako su opet obnovili vezu, ali venčanje i dalje ne planiraju, jer kako kažu, to nije njihov stil života. Trenutno žive zajedno u Španiji, gde oboje nastoje da izgrade uspešnu inostranu karijeru.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pomirenje: Stefan Babović i Naike Bokan ponovo zajedno!

Izvor: Svet, 08.Jun.2013

Fudbaler Stefan Babović (26) se nakon dve godine pomirio sa majkom svog trogodišnjeg sina Milije, manekenkom i modnim fotografom Naike Bokan (29). Par se razišao kada je njihov sin imao samo deset meseci. Prijatelji ovog ljubavnog para skloni su da kažu da su Naike i Stefan suđeni jedno drugom jer...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.