I zvanično: Slavka Kalezića ISMEJALA Evropa!

Izvor: Svet, 23.Maj.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I zvanično: Slavka Kalezića ISMEJALA Evropa!


A post shared by Slavko Kalezić (@slavkokalezic) on May 16, 2017 at 10:43am PDT


Crnogorski predstavnik na Evrosongu Slavko Kalezić uspeo je barem u jednom: njegov nastup još je tema u javnosti iako je događaj iz Kijeva već danima iza nas.
Međutim, Kalezić će ostati upamćen kao nosilac neslavne titule, budući da je dobio nagradu “Barbara Dex” za najgore obučenog takmićara na Pesmi Evrovizije.
Podsetimo, Kalezić nije uspeo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << plasira u finale, a u polufinalu je završio na 16. mestu. Ipak, on će staviti na papir svoja iskustva iz ukrajinske prestonice i, kako je najavio, napisati knjigu o Pesmi Evrovizije, o višemesečnim pripremama, upoznavanju drugih učesnika, promovisanju pesme, druženju…
Kalezić napominje da će knjiga biti na engleskom jeziku i da će moći da se kupi već naredne godine.
Svetinstagram
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.