HUMAN: Keba udomio dve porodice

Izvor: Kurir, 24.Maj.2014, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMAN: Keba udomio dve porodice

Dragan Kojić u svoje kuće u Beogradu i Loznici primio familije koje su zbog poplava ostale bez svojih domova

Brinuće o njima dokle god bude bilo potrebno.

Dragan Kojić Keba poznat je kao veliki humanitarac, što je dosta puta i dokazao.

Šestočlana porodica

On je zajedno sa ženom Oljom i sinom Igorom pre desetak dana udomio šestočlanu porodicu u svojoj kući u Beogradu, a nedavno je primio i drugu u svoj dom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Loznici. Tim ljudima iz okoline pevačevog rodnog grada, koji će nekoliko meseci biti njegovi gosti, poplava je uništila sve što su imali.

Uskoro u Loznici

Pozvali smo folkera i on je potvrdio naša saznanja:

- Je l‘ morate da pišete o tome? Ma nisam ja kao neke moje kolege koje koriste ovakve situacije da bi se slikali, pustite me. Jesam zbrinuo jednu porodicu u Beogradu i moja Olja je stalno sa njima. Biće kod mene neko vreme, a posle ćemo videti. Često sam u kontaktu s gradonačelnikom Loznice Vidojem Petrovićem, kom je takođe poplavljena kuća.

Rekao sam mu da ja u tom gradu imam pristojnu kuću za život u kojoj se nalazi moja majka. Kuća je na raspolaganju ugroženima i mogu tu da borave dok se ne snađu. Nedavno mi je javljeno da su pronašli jednu porodicu koja će boraviti u mom domu i drago mi je zbog toga. Najverovatnije ću sledeće nedelje otići do Loznice i upoznati se s tim ljudima - rekao je Keba za Kurir i dodao da je njegova ćerka Nataša iz Los Anđelesa poslala pomoć ugroženim licima.

(M. D.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nesebično pomaže: Keba obezbedio dom za dve porodice!

Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2014

Dragan Kojić Keba poznat je kao veliki humanitarac, što je dosta puta i dokazao. On je zajedno sa ženom Oljom i sinom Igorom pre desetak dana udomio šestočlanu porodicu u svojoj kući u Beogradu, a nedavno je primio i drugu u svoj dom u Loznici. Tim ljudima iz okoline pevačevog rodnog grada, koji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.