HIT LETA 2016: Lexington bend na putu ka uspehu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT LETA 2016: Lexington bend na putu ka uspehu! VIDEO

HIT LETA 2016 se bliži kraju. Ostalo je još pet dana do proglašenja pobednika, a Lexington bend se bori za polji plasman.

Prema poslednjem, današnjem, preseku Lexington bend nalazi se na četvrtom mestu sa pesmom ''Nema šanse''. Oni broje čak 956 glasova, dok je bolje plasirani Saša Kovačević iznad njih sa pesmom ''Zamalo tvoj'' koja broji 1290 glasova. Da li će numera ''Nema šanse'' uspeti da ostvari bolji plasman, saznaćete nakon što glasate za svog favorita. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

Stanje na listi izbora za HIT LETA možete pretiti na našem VIBER PUBLIC CHAT nalogu, gde je svakog dana u 12 časova objavljen presek i tačan broj glasova. Ukoliko ne želite da baš vaš favorit ispadne iz daljeg takmičenja - glasajte. Glanje možete izvršiti sa svih browsera putem vaših računara(mozzila,chrome,explorer.), kao i sa vaših mobilnih telefona. Napominjemo da, ukoliko bilo ko od fanova bude pokušao bilo kakav vid prevare, odnosno hakovanja ankete, pesma tog izvođača, biće automatski diskvalifikovana.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.