Tanja: Ja sam najčešće ostavljana žena

Izvor: Blic, 30.Maj.2014, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja: Ja sam najčešće ostavljana žena

Zvezda domaće kinematografije Tanja Bošković priznala je da nije imala sreće u ljubavi.

Tanja Bošković nije krila suze u poslednjoj epizodi „Plesa sa zvezdama“, koja je bila posvećena ljubavi. Ona je, potresena zbog greške u koracima, zamolila sudije da s partnerom ponovi ples. Na pitanje zašto plače budući da greška u koracima nije veliki razlog za suze, ona je odgovorila:

- Ja sam najčešće ostavljana žena na svetu, imam pravo na suze!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Kada smo je ovim povodom pozvali, Tanja nam je priznala da je u ljubavi često bila žrtva.

- To nisam mogla da sakrijem. Emocije su me savladale, to je jače od mene - kaže glumica za „Blic“ i dodaje da ne želi da otkriva detalje svog emotivnog života.

Ona ističe da je ne pogađaju samo ljubavne pesme u šouu i greške u koracima, već da se veoma vezala za takmičare, pa teško podnosi njihove odlaske. Kaže da svaki put poželi da napusti šou umesto njih.

- „Ples sa zvezdama“ za mene više nije takmičenje, već deo života. Svi ti divni ljudi koje sam upoznala sada su deo mene. Mnogo sam dobila ulaskom u ovaj šou. Svako izbacivanje je najteži deo, to treba preživeti. I uvek, dok stojimo tamo čekajući da saznamo koga izbacuju, dođe mi da viknem: „Nemojte da izbacujete njih, evo, otići ću ja“ - kaže Tanja.

Lena: Ispala sam zbog treme

Glumica Lena Bogdanović sinoć je izbačena iz „Plesa sa zvezdama“. Od nje je u duelu bila bolja pevačica Vanesa Šokčić. Ona priznaje da njen ples nije bio dovoljno dobar i da je zasluženo ispala.

- Mučila sam se i imala sam tremu. Vanesa je bila mnogo bolja od mene i drago mi je što je ostala. Povreda mog prethodnog partnera je bila najava mog kraja. Da mogu, ponovila bih sve kroz šta sam prošla - kaže Lena.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tanja Bošković: Ja sam najčešće ostavljana žena!

Izvor: Kurir, 30.Maj.2014

Zvezda domaće kinematografije Tanja Bošković priznala je da nije imala sreće u ljubavi..Tanja Bošković nije krila suze u poslednjoj epizodi "Plesa sa zvezdama“, koja je bila posvećena ljubavi. Ona je, potresena zbog greške u koracima, zamolila sudije da s partnerom ponovi ples. Na pitanje zašto...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.