Trudna Mirka Vasiljević uživa sa svekrom i svekrvom

Izvor: Blic, 02.Avg.2014, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna Mirka Vasiljević uživa sa svekrom i svekrvom

Glumica u Budvi provodi vreme sa Vujadinovim roditeljima, koji joj pomažu oko bebe i starijeg sina.

Glumica Mirka Vasiljević, koja je po treći put u drugom stanju, odmara se u hotelu „Splendid“. S njom su njen sin Andrej i ćerkica Adrijana, ali i svekar Dule Savić i svekrva Marina Rajević Savić. Mirkin nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić nije sa njima.

Ova porodica razbija predrasude o odnosu svekrve i snaje, jer se Marina i Mirka odlično slažu. Dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se Mirka presvlačila, Marina je pazila na bebu u kolicima. Dule je pričao sa prijateljima, a njegov unuk je pitao gde je mama.

U priču je uletela baka i smirila mališana:

- Stiže mama, srećo, otišla je samo nešto da uradi - rekla je Marina.

Mirka se ubrzo pojavila, smirila sina i dala bebi flašicu. Potom se posvetila svekrvi i svekru, pa su zajedno popili kaficu.

Da podsetimo, Mirka je u vezi sa Vujadinom Savićem koji u Francuskoj igra fudbal. Pre nekoliko meseci dobili su drugo dete, ćerkicu, a Mirka je u drugom stanju s trećim. On zasad nije htela mnogo da da priča o svom privatnom životu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Paparaco: Ko to Mirki Vasiljević pravi društvo na letovanju? (FOTO)

Izvor: Story, 02.Avg.2014

Trudna Mirka Vasiljević letuje sa svekrvom i svekrom na moru, i to u luksuznom hotelu u Bečićima, dok joj se nevenčani muž Vujadin Savić u Beogradu oporavlja od povrede ruke koju je zadobio na utakmici...Mirka Vasiljević, Foto: Luka Šarac

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.