EVI ISPALA SIKA!

Izvor: Kurir, 08.Apr.2011, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVI ISPALA SIKA!

Slike iz Amerike! Glumica Eva Longorija pojavila se prekjuče u emisiji Dejvida Letermana, kako bi predstavila svoj novi kuvar. Ali, umesto knjige sa receptima, gledaoci su imali priliku da na trenutak vide Evinu levu vršnjakinju

Slike iz Amerike!

Glumica Eva Longorija pojavila se prekjuče u emisiji Dejvida Letermana, kako bi predstavila svoj novi kuvar. Ali, umesto knjige sa receptima, gledaoci su imali priliku da na trenutak vide Evinu levu vršnjakinju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Čim se glumica pojavila u studiju u žaketiću ispod kojeg nije imala ništa, moglo se naslutiti iznenađenje. A onda - bingo! Pošto se „očajna domaćica“ tokom razgovora neprestano bacakala po fotelji, gornje dugme na sakou se otkopčalo - dovoljno da se nestašna bradavica pojavi pred kamerama.

Bivša supruga košarkaša Tonija Parkera brže-bolje se zakopčala, a postariji voditelj je za to vreme pokušavao da odvrati pažnju publici.

Ali uzalud. Snimljeno je!

(N. P.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.