Džastin Timberlejk uskoro tata?

Izvor: Mondo, 04.Dec.2012, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin Timberlejk uskoro tata?

"San" piše da će pevač i njegova supruga Džesika Bil uskoro postati roditelji.

Džastin Timberlejk i Džesika Bil nedavno su se venčali u Italiji, a "San" piše da je par pre nekoliko dana saznao srećnu vest - stiže beba.

Džesika je upravo prezentovala film "Hičkok" o slavnom režiseru Alfredu Hičkoku, i nakon nekoliko godina slabije aktivnosti, snima punom parom. Juče je izjavila da će morati da napravi dužu pauzu od snimanja.

"Definitivno pravim pauzu", misteriozno je rekla lepa brineta.

Nije poznato da li je Bilova stvarno trudna, ili je "San" ovu izjavu veoma slobodno protumačio da bi poboljšao tiraž.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džastin uskoro postaje tata: Trudna Džesika Bil?!

Izvor: Svet, 05.Dec.2012, 00:57

Džastin Timberlejk i Džesika Bil nedavno su se venčali u Italiji, a “San” piše da je par pre nekoliko dana saznao srećnu vest – stiže beba. Džesika je upravo prezentovala film “Hičkok” o slavnom režiseru Alfredu Hičkoku, i nakon nekoliko godina slabije aktivnosti, snima punom parom....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.