Era: Ženim se po drugi put!

Izvor: Kurir, 10.Jan.2014, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Era: Ženim se po drugi put!

Ojdanić (66) rešio da stane na ludi kamen, a svoju novu izabranicu Dijanu (37) predstavio najbližim prijateljima

Uskoro će se čuti: svadba, svadba...

Era Ojdanić (66) ženi se po drugi put. Iako je pre tri i po godine, posle smrti svoje supruge Ljupke, izjavio da više nikad neće stupiti u brak, pevač je pogazio reč jer se zaljubio do ušiju. On je nedavno započeo vezu sa Dijanom Miladinović (37) i preksinoć je predstavio prijateljima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Ženim se drugi put. Moja velika ljubav je plavuša (smeh) i bavi se istim poslom kao i ja. Rodom je sa Kosova i upoznala me je sa svojom divnom porodicom. Prihvaćena je izvanredno od moje porodice i prijatelja. Ovih dana putujemo u Rumuniju, pa u Australiju. Dijanu ću svuda voditi sa sobom jer joj je pored mene mesto. Ona je zaista predivna i zrela osoba. Smučile su mi se klinke - rekao je zaljubljeni Ojdanić.

Era je okupio bivše farmere i organizovao večeru u svom restoranu u Meljaku.

- Devojku sam upoznao sa Gocom Božinovskom i Memom. Oni su je odlično prihvatili i poželeli nam sve najlepše. Od sreće sam se napio i nisam spavao cele noći - kazao je Era za Kurir.

(M. D.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Era: Ženim se po drugi put!

Izvor: Dzungla.org, 10.Jan.2014

Ojdanić (66) rešio da stane na ludi kamen, a svoju novu izabranicu Dijanu (37) predstavio najbližim prijateljima OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.