Čekam da mi ojača sin

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2013, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čekam da mi ojača sin"

Jelena Matić, supruga pevača Dejana Matića (34), porodila se u decembru u Beču, ali nikako da se sa sinom preseli u Beograd. Zbog toga je i Dejan češće u Austriji, nego u Srbiji, pa mnogi misle da se preselio u Beč.

- Jelena i naš sin Zoran su u stanu naših prijatelja u Beču. Iako sam mnogo radio i putovao u prethodnom periodu, svakodnevno sam dobijao izveštaje o sinčiću. Raste, odlično napreduje i toliko je dobra beba da zaslužuje čistu desetku.

- Svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << slobodan trenutak provodim uz moje najdraže. Zoran već okreće glavicu kad čuje tatu da zapeva! Jeleni i njemu je odlično u Beču i zato će ostati u ovom gradu dok naš sinčić ne ojača. Ali, preselićemo se i živeti u našem stanu u Beogradu koji smo renovinari pre Zoranovog rođenja - kaže Dejan, koji je već pet-šest godina prijavljen u Beču.

Kako kaže, za koju godinu imaće pravo na austrijsko državljanstvo čime će sebi još više olakšati putovanja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dejan Matić: Vraćam se u Srbiju kad mi sin ojača!

Izvor: Scandal.rs, 22.Jan.2013, 00:12

Jelena Matić, supruga pevača Dejana Matića (34), porodila se u decembru u Beču, ali nikako da se sa sinom preseli u Beograd. Zbog toga je i Dejan češće u Austriji, nego u Srbiji, pa mnogi misle da se preselio u Beč. -Svaki slobodan trenutak provodim uz moje najdraže. Zoran već okreće glavicu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.