Jelena Kostov pokazala bujne grudi!

Izvor: Kurir, 08.Dec.2012, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Kostov pokazala bujne grudi!

Jelena Kostov na modnoj reviji Tanje Šobote blistala u izazovnim modelima koji su isticali njene atribute

Malo peva, malo pistom šeta!

Pevačica Jelena Kostov protekle nedelje našla se u ulozi manekenke na reviji Tanje Šobote u akademiji „Šobota“, gde je prisutnima pokazala kakve sve atribute poseduje.

Posebno gornje! Naime, Jeca je u veoma lepim i izazovnim modelima prošetala pistom i zadivila prisutne svojim stasom, hodom, ali najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bujnim poprsjem. Ispod belog kompleta nazirao se beli brushalter, sa kojeg muškarci nisu skidali pogled.

- Da nije javna ličnost, niko ne bi posumnjao da se ne bavi manekenstvom. Da su svi blenuli u njen dekolte, to stoji. Vala, ima šta i da se vidi - rekao je jedan od prisutnih na reviji.

(M. V.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jelena Kostov pokazala bujne grudi!

Izvor: Poznati.info, 08.Dec.2012

Jelena Kostov na modnoj reviji Tanje Šobote blistala u izazovnim modelima koji su isticali njene atribute..Malo peva, malo pistom šeta!..Pevačica Jelena Kostov protekle nedelje našla se u ulozi manekenke na reviji Tanje Šobote u akademiji „Šobota“, gde je prisutnima pokazala kakve sve atribute...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.